zaterdag 27 juni 2009

Laat tijd voor je werken tijdens je beste jaar ooit!


Of je het nu leuk vindt of niet: de tijd tikt door. Dit kan in veel gevallen voor spanning zorgen: een deadline die dichterbij komt terwijl je nog niet klaar bent met het werk, een spannend sollicitatiegesprek dat je nog moet voorbereiden of een naderende vakantie die je eraan herinnert hoeveel je nog moet doen. Veel mensen blokkeren door die spanning en verliezen het grotere geheel uit het oog.

Precies voor die mensen organiseert De WaterSpiegel de workshop Individueel plan in groepsverband. Tijdens deze workshop leer je hoe je meer zicht kunt krijgen op de doelen die je nastreeft én de zaken die jouw aandacht nodig hebben om je doelen te realiseren. Zo kom je er steeds meer achter dat alle activiteiten - hoe vervelend ook - je dichterbij je doel kunnen brengen. En dan zijn ze ineens niet zo heel vervelend meer, maar maken ze deel uit van een inspirerend jaar. Jouw beste jaar ooit!

De eerstvolgende workshop wordt gegeven op 4 juli. Voor meer informatie over de workshop of over toekomstige data kun je je inschrijven op de nieuwsbrief van De WaterSpiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten